Tarieven en voorwaarden:

Wij rekenen voor computerservice aan huis een uurtarief van 60 euro,
en
zullen doorgaans binnen een half uur de diagnose stellen.

Service van maandag tot en met vrijdag. 


 

Computerservice aan huis

  • minimale kosten: 55 minuten (€55,-)
  • vervolg 10 minuten: € 10,-
  • geen voorrijkosten

Heeft u graag uw zaken goed geregeld, wilt u dat uw computer jaarlijks word nagekeken op updates en beveiliging ? Dan is het goed te weten dat vaste klanten korting krijgen.

http://www.vasteklantenkrijgenkorting.nl/

 

Paniekbezoek

Heeft u met spoed hulp nodig ? Indien mogelijk zetten wij onze agenda op zijn kop of komen wij in de avond speciaal naar u toe.

  • minimale kosten: 60 minuten (€90,-)
  • vervolg 10 minuten: € 15,-
  • geen voorrijkosten

 Algemene voorwaarden

Op al onze leveringen en transacties zijn van toepassing onze algemene voorwaarden, zoals gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Meppel.

U kunt onze algemene voorwaarden hier downloaden

Uw garantie:

Helaas kan het zo zijn dat uw apparaat een defect vertoond het is dan prettig te weten hoe dat geregeld is.

De meest apparaten moeten voor herstel en reparatie opgestuurd worden naar de fabrikant. Klikt u hier voor een overzicht van de verschillende fabrikanten en procedures.

Waarschijnlijk is uw computer of randapparatuur aan huis geleverd. Als u dit makkelijk vind kunnen wij de garantie voor u afhandelen door bij u langs te komen. U betaald hiervoor de reguliere tarieven en mogelijk moeten wij uw apparaat voor u opsturen naar de fabrikant. Als uw apparaat weer functioneerd kunnen wij de ingebruik name verzorgen.

Uw gegevens: heeft u belangrijk gegevens op uw computer staan en bent u vergeten een backup te maken ?
Het is dan belangrijk om eerst de gegevens veilig te stellen. Als apparatuur opgestuurd word voor garantie is de fabrikant nooit verantwoordelijk voor uw gegevens.

Serviceplus:
Koopt u een computer, laptop, printer of ander apparaat en wilt u alles direct goed geregeld hebben dan kunt u service plus aanschaffen. Voor eenmalig 25 euro verzorgen wij uw garantie, eerste beoordeling opsturen terugpaatsen en in gebruik name bij u thuis.

Langsbrengen kan ook, u brengt uw defecte apparaat bij ons langs en wij handelen het af met de fabrikant. U bent zelf verantwoordelijk voor uw gegevens en regelt zelf de ingebruikname.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
     www.benbellen.nl - info@benbellen.nl - Ben bellen doet u op 0591-648282 (c) 2006-2016 BENBELLEN.NL