Neem nu een abonnement !! 

Ben onbezorgd Vanaf € 14,50 p/m

Met Ben onbezorgd heeft u:                                           

BenBellen Online Back-up twv. € 83,40

Brand, waterschade, diefstal, computercrash, blunder, virus of gewoon pech? Er zijn talloze manieren om belangrijke data te verliezen. Er is één manier om dit te voorkomen. BENBELLEN Online Back-up.

Met het product Online Back-up wordt data veilig opgeslagen op een externe server in het datacenter van Argeweb en dagelijks of wekelijks worden belangrijke bestanden automatisch gesynchroniseerd.

BenBellen Antivirus twv. € 36,90

ESET NOD32 Gezondheid is van levensbelang voor de mensheid. Een goed afweersysteem voorkomt infecties. Gezond en fit gaat alles sneller, beter en gemakkelijker. Dat geldt ook voor uw computersysteem. NOD32 brengt en houdt uw systeem in optimale conditie. Door de geavanceerde heuristische detectie, scant NOD32 op viruskenmerken en ontmaskert daardoor bedreigingen zonder dat het een update nodig heeft! Door de ongeëvenaarde nauwkeurigheid heeft NOD32 nog nooit een 'in-The-Wild' virus gemist. NOD32 heeft een ongekende scansnelheid en zeer kleine updatebestanden. De gebruikte systeemcapaciteit is bijna te verwaarlozen, ook tijdens een systeemscan. NOD32 is uniek, dus eigenlijk niet vergelijkbaar.  

BenBellen service aan huis twv. € 60

Wie moet dat allemaal regelen?

De experts van BENBELLEN.NL komen jaarlijks bij u thuis voor een controle van uw systeem. Tijdens deze controle word er gekeken naar de beveiliging, uw backup de laatste update’s en uw systeem wordt opgeschoond. Na afloop krijgt u het BEN OK certificaat. 

BenBellen Ben kijkt mee twv. € 30

Kleine problemen kunnen vaak op afstand opgelost worden met onze beheer software kunnen we met u meekijken op uw computer, u heeft recht op 2 sessies. 

BenBellen korting 10 %

Natuurlijk wilt u wel eens hulp advies uitleg of loopt u tegen problemen aan. Onze experts komen graag bij u thuis om u te helpen en u krijgt altijd 10% korting op ons uurtarief en betaald geen voorrijkosten. 

 
 
     www.benbellen.nl - info@benbellen.nl - Ben bellen doet u op 0591-648282 (c) 2006-2016 BENBELLEN.NL