even geduld. slider wordt geladen..


SERVICE AAN HUIS
images/sep_short.png

Voor reparaties of installaties van uw kapotte of nieuwe apparaat komen we graag bij u aan huis.
Bij onze telefoniste maakt u eenvoudig een afspraak op een moment dat u goed uitkomt.


HOE HET WERKT
images/sep_short.png

Is uw pc, laptop of een ander apparaat kapot? Aarzel niet en bel gelijk voor een afspraak. Een monteur van BENBELLEN komt dan zo snel mogelijk bij u langs, op een tijdstip dat binnen uw planning past. Zo besparen we u een hoop moeite, u hoeft immers niet zelf naar de winkel te komen om uw pc of laptop af te geven.
Kleine reparaties handelen de monteurs ter plekke af. Gaat een reparatie echter veel tijd kosten of zijn er nieuwe onderdelen voor nodig, dan nemen we het apparaat in overleg mee en repareren we het in onze winkel. Vervolgens brengen we het apparaat weer bij u terug en kunt u weer onbezorgd genieten.
Onze service
images/sep_short.png


Altijd bereikbaar
Bij BENBELLEN hebben we geen 9-5 mentaliteit. Ook in het weekend of ’s avonds komen we graag uw computer repareren.

Tevredenheidsgarantie
Uw tevredenheid is voor ons belangrijk. We nemen de tijd voor u en gaan pas weg als al uw computerproblemen zijn opgelost.

Geen voorrijkosten
We komen bij u aan huis zonder dat u hier voorrijkosten voor betaalt. U betaalt alleen voor de reparatietijd.PRIJZEN

De kosten voor reparaties aan huis beginnen bij €30,-. U heeft met dit bedrag recht op 30 minuten reparatie, installatie of uitleg van onze monteurs. Vanaf 30 minuten betaalt u €1,- per minuut. Onze rijkosten zijn hier bij inbegrepen. Bij BENBELLEN betaalt u dan ook nooit voorrijkosten, hoe ver u ook van ons af woont.

Denkt u vaak een reparatie nodig te hebben of neemt u graag het zekere voor het onzekere? U kunt bij ons een serviceabonnement afsluiten. Hierbij kunt u kiezen uit verschillende pakketten. Een veel gekozen abonnement geeft u bijvoorbeeld ieder jaar recht op twee uur service aan huis zonder kosten.


30
,00

/bezoek

  
* eerste 30m, daarna €1/m.